Glestain

Glestain – Sub Zero – den absolut tuffaste japanen.

Produktkategorier

Produkttaggar

Visar 1–12 av 13 resultat

Glestain Gyoto 210 mm

2,687 kr

Gyoto är det japanska namnet på kockkniv. En kockkniv har oftast ett blad längre än 18 cm och har en hög kropp. Bladets profil svänger upp från häl till spets vilket ger kniven fina egenskaper att skära med. Det långa bladet ger dig möjlighet att tranchera kött och fisk med.
Denna modell 210mm

Glestain Gyoto 240 mm

3,294 kr

Gyoto är det japanska namnet på kockkniv. En kockkniv har oftast ett blad längre än 18 cm och har en hög kropp. Bladets profil svänger upp från häl till spets vilket ger kniven fina egenskaper att skära med. Det långa bladet ger dig möjlighet att tranchera kött och fisk med.
Denna modell 240mm

Glestain Gyoto 270 mm

3,969 kr

Gyoto är det japanska namnet på kockkniv. En kockkniv har oftast ett blad längre än 18 cm och har en hög kropp. Bladets profil svänger upp från häl till spets vilket ger kniven fina egenskaper att skära med. Det långa bladet ger dig möjlighet att tranchera kött och fisk med.
Denna modell 270mm

Glestain Honesuki 150 mm

2,214 kr

Honesuki är en fantastisk kniv för urbening av t.ex. fågel.
Denna modell 150 mm

Glestain Honesuki 190 mm

3,024 kr

Honesuki är en fantastisk kniv för urbening av t.ex. fågel.
Denna modell 190 mm

Glestain Petty 120 mm

1,404 kr

Petty, en liten kniv för skalande och småjobb.
Denna modell 120 mm

Glestain Sujihiki 180 mm

1,944 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 180 mm

104539
1944 kr

Glestain Sujihiki 210 mm

2,417 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 210mm

Glestain Sujihiki 240 mm

3,024 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 240 mm

Glestain Sujihiki 270 mm

3,699 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 270 mm

Glestain Sujihiki 300 mm

4,509 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 300 mm

Glestain Sujihiki 330 mm

5,589 kr

Sujihiki är namnet på en slicer eller transcherkniv om ni så vill. Det långa smala bladet är anpassat att glida igenom råvaran. Hos Glestain hjälper oliverna till extra.
Denna modell 330 mm

Glestain – Sub Zero – den absolut tuffaste japanen.