Breka - en klass för sig

Vi har nu glädjen att företräda Breka från Slovenien.
Produkterna genomsyras av kvalitet och stil.
Hållbara och miljövänliga processer
är ytterligare något vi uppskattar och som gjorde valet lätt
när det kom till samarbetet mellan oss.

Vi kommer att ha tillgång till alla Brekas produkter
Det kommer dock vara beställningsvaror med varierande leveranstider.
Kontakta oss för mer info via mail, länkar under varje produkt.

Köksvagn med slaktarblock

M 8005 / Tillverkad av hållbart framställd bok.
830×500×900 mm / 50 kg

Praktiskt, elegant och helt mobil. Höjdpunkten med denna robusta köksvagn i bok är utan tvekan den laminerade slaktarblocket. Hela 7 cm tjockt designat för att tjäna både proffs och entusiaster. Under blocket finns en rymlig softclose-låda med 3+1 verktygs- och besticksektioner samt skenor i rostfritt stål. En rymlig spjälhylla i kombination med en annan som håller sex flaskor vin nära till hands avrundar detta mest mångsidiga köks- och mattillbehör. Kraftiga låsbara hjul ser till att den alltid är precis där du behöver den.

Ca pris 14000 kr

Kontakta oss för offert och leveransvillkor

Köks- & serveringsvagn

M 8003 / Tillverkad av hållbart framställd bok.
670×430×900 mm / 25 kg

Oavsett om det är i köket, altanen eller på gräsmattan ger denna mångsidiga köksvagn av massiv bok både arbete och förvaring – var du än behöver den. På toppen finns utrymme för mat, dryck och köksredskap. En mjukstängande låda med bestickbricka utrustad med ett handtag i rostfritt stål och två lamellhyllor håller ordning och reda. Arbetsytan har ett praktiskt rundspår för en snygg och ren arbets- och serveringsyta. Det förkromade stålhandtaget fungerar även som ett ställ för den nödvändiga kökshandduken. Och kraftiga låsbara hjul ser till att den alltid är precis där du behöver den.

Ca pris 10000 kr

Kontakta oss för offert och leveransvillkor

Rustik salami slicer
SS 1000 / Tillverkad i hållbar ek.

325x200x110 mm / 1,400 g

Allt skär bättre på denna enkla och robusta skivare – kött, ostar och allt annat som behöver en skarp och disciplinerad touch. Det exakta, högkvalitativa utbytbara Victorinox-bladet garanterar år av fina, rena snitt, och allt enligt den tjocklek du väljer. Allt utom bladet är handgjort och monterat av premiumsnitt av massiv ek.

Pris 1700:-

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

Tea box
S 2500 / Tillverkad i hållbar valnöt

230x180x90 mm / 880 g

En traditionell men modern telåda med nio fack gjord av valnöt och avslutad med en fin matt lack. Det genomskinliga locket låter dig se innehållet och se till att du inte får ont om din favoritbryggning. Förkromade gångjärn och ett elegant grepp för enkel öppning på framsidan kompletterar den förstklassiga tepresentationen.

Pris 1400:-

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

Fällbart sängbord
P 1554 / Tillverkad i hållbar valnöt

550x370x45 mm / 1,570 g

Mat handlar om att njuta och dela, med de människor som är närmast dig. Den perfekta ursäkten för att skämma bort din partner (eller någon speciell) med frukost på sängen – eller dig själv med ett mellanmål på eftermiddagen och en god bok. Fälls prydligt bort men ser snyggast ut när den gör det den gör bäst – servering, vackert.

Pris 1700:-

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

Eftersom pizza nu upptar en helt annan nivå av kulinarisk njutning, med folk som provar den urgamla konsten hemma, är en bra pizzabräda ett måste i köket. Den elegant förlängda fasade kanten på skjut-och-servera-änden säkerställer att pizzor och liknande rätter lätt och jämnt glider av brädan för perfekt servering varje gång. Och båda sidorna av denna klassiska men ändå snygga generösa bräda kan användas.

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

En välgjord brödlåda är alltid välkommen i alla kök. Handgjord av oljad ek, den ger ett helt naturligt förvaringsutrymme och håller allt ditt bröd och bakverk fräscha och utom synhåll. Det nedfällbara locket är både smart och funktionellt – använd det som en skärbräda som fångar upp ströbröd eller som en snygg serveringsbräda. Och det gör regelbunden rengöring inuti så mycket enklare

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

Håll saker fräschare – och fräschare – med denna graciösa serveringsbräda med lock. När det är dags att servera – ost, kakor och andra förrätter och efterrätter – är den djuplackade valnöten den perfekta basen att arbeta utifrån. Fyra diskreta gummifötter säkerställer att brickan förblir stabil och på plats. På toppen har det livsmedelssäkra plexiglasöverdraget en elegant mässingsskylt för en extra touch av blygsam sofistikering

Kontakta oss för pris och leveransvillkor

Förhands info!

Få info före alla andra, anmäl dig här nedan.

Nyhetsbrev

Det finns bara 2 sätt att få reda på vad som händer. Kom in i butiken eller anmäl dig till nyhetsbrevet. Missa inte våra event eller våra fester. Vi lovar att inte spamma via nyhetsbrevet.