PRESENTKORT

Presentkort - den flexibla gåvan

Ett presentkort är den mest flexibla gåvan du kan ge och när det kommer till knivar är det vi verkligen rekommenderar. En kniv är högst personlig, vikt, känsla och material är bara några av alla variabler som kommer in i spel när man väljer en kniv. Med ett presentkort slipper du ansvaret och låter mottagaren själv klämma och känna. Viktigast av allt är kanske att mottagaren får den personliga rådgivningen av vår personal.

Ett presentkort hos Japanese Knife Company gäller givetvis på alla artiklar i vårt sortiment; är det en kockkniv som presentkortet skall gälla för, eller är det en grönsakskniv, skalkniv eller slicer? Frågorna är många, fler än du tror. Så har du inte en exakt beställning, modell märke etc är presentkortet ett bra alternativ.

Ni väljer att ladda kortet helt efter er budget och kortet kan sedan användas vid ett eller flera tillfällen. Kortinnehavaren kan välja att delbetala och ta hela eller delar av beloppet på kortsaldot. Självklart kan man addera egna medel om inte saldot täcker det önskade köpets belopp.

Ni kan köpa kortet här på webben men även i våra butiker:
– Götgatan 69, Södermalm
– Upplandsgatan 57, Vasastan

Köp direkt

Amors knivar

Vårt presentkort är designat med Amor eller cupid om ni så vill.
Vi kallar det hur som helst ”Amors knivar”